Ron Mai Praktijk voor hypno,- gedrags- en verbaal therapie

Ron Mai Praktijk voor hypno,- gedrags- en verbaal therapie

Mijn naam is Ron Mai. In 1998 ronde ik met succes de beroepsopleiding af voor hypno,- gedrags- en verbaaltherapeut te Velserbroek.

Deze opleiding heeft als streven om met combinaties van diverse behandeltechnieken korte, doch effectieve behandelperioden aan te gaan. Soms ben je met drie of vier afspraken al geholpen. Gemiddeld werk ik 5 tot 8 keer met mensen, afhankelijk van het probleem, en altijd vanuit respect voor jou als persoon met heel je wezen en al je gevoelens. Mijn specialisme is trauma verwerking, angsten en fobiën.

Ik ben als register-therapeut aangesloten bij de Nederlandse Bond voor Hypnotherapeuten, heb een zorgverzekeraarsnummer en ik ben tevens gecertificeerd NBVH praktijkbegeleider van basistherapeuten en kandidaten-registertherapeut.

Na twintig jaar praktijkervaring heb ik een snelle, resultaat gerichte, psychotherapeutische methodiek ontwikkeld. Binnen één sessie is vrijwel altijd de oorzaak van de klacht helder. Deze klacht is verbonden aan een gebeurtenis uit het verleden en vaak onbewust gekoppeld aan een belemmerende overtuiging. Als deze overtuiging, en de daaruit ontstane ‘conclusie’ over jezelf t.o.v. de buitenwereld, bewust is geworden, kan ze losgelaten worden. Met behulp van diverse interventies help ik je hierbij en kan je ‘heling’ een aanvang nemen.

Date

15 november 2018

Tags

Webdesign

logo mkdesign it

Wij bieden professionele diensten aan bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Gespecialiseerd in Web Design / Development, hebben wij veel bedrijven met hun online visitekaartje en sociale media campagnes geholpen om deze tot een succes te maken.

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact info

Willem Barentszweg 106, 6413JT Heerlen

06-30354806

Maandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag / Zondag: Gesloten