Image

Because open source matters

Joomla! is één van de meest krachtige Open Source Content Management Systemen op deze planeet. Het wordt over de hele wereld gebruikt voor simpele websites tot complexe bedrijfsapplicaties. Joomla maakt het mogelijk om zelf uw (bedrijfs)website te onderhouden, bijvoorbeeld door teksten en foto's op uw website te plaatsen.

MK Design-it is specialist op het gebied van Joomla websites. In iedere website die wij leveren is het Content Management Systeem Joomla geïntegreerd.

Ook voor technische ondersteuning, trainingen en advies voor uw bestaande Joomla website bent u bij ons aan het goede adres.

De voordelen van Joomla:
Benieuwd naar de voordelen van een CMS als Joomla? Joomla is zeer  gebruikersvriendelijk, biedt ongekende mogelijkheden en is één van de krachtigste en meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) wereldwijd.

Een aantal voordelen op een rijtje:
Joomla is een zeer gebruikersvriendelijk Content Management Systeem. Dit betekent dat u kostenloos zelf uw website kunt bijhouden zonder enige kennis van html, ftp of css. Zeggen deze termen u weinig? Dan is Joomla wellicht de juiste oplossing voor uw website.

Joomla heeft zich inmiddels bewezen als één van de beste systemen op dit gebied. Dit blijkt wel uit het feit dat wereldwijd miljoenen websites gebruik maken van Joomla.

Joomla is uitermate geschikt voor dynamische en interactieve websites.

Joomla is open source software en tevens gratis verkrijgbaar. Dit in tegenstelling tot andere Content Management Systemen die over het algemeen zeer prijzig zijn. Open source software heeft zich inmiddels bewezen als betrouwbaar alternatief voor dure systemen, denk bijvoorbeeld aan Mozilla Firefox dat inmiddels en marktaandeel heeft veroverd van 25% op Microsoft's Internet Explorer.

Het open source karakter van Joomla heeft als gevolg dat wereldwijd continu wordt gewerkt aan nieuwe uitbreidingen op het systeem. De mogelijkheden om een Joomla website uit te breiden zijn daardoor bijna onbeperkt. Een webwinkel, nieuwsbrievensysteem, foto-gallery, meerdere talen, formulieren: praktisch alles is mogelijk binnen het Joomla-framework.

Joomla wordt ondersteund door een zeer grote wereldwijde community van actieve developers. Dit betekent dat het systeem voortdurend wordt doorontwikkeld en verbeterd.

De hoeveelheid informatie en ondersteuning die op het gebied van Joomla die te vinden is op het internet is zeer omvangrijk.

Het aantal bedrijven dat diensten aanbiedt op het gebied van Joomla is de laatste jaren explosief gegroeid.  Bent u niet tevreden over het bedrijf wat uw Joomla-website heeft gebouwd of onderhoudt? De universilateit van het systeem maakt dat u zeer gemakkelijk kunt overstappen naar een andere dienstverlener. Kortom: u bent niet langer afhankelijk van één, wellicht duur, webdesign- of reclamebureau.

Joomla is een webbased-applicatie. Een internetverbinding is het enige wat u nodig heeft om uw website te updaten en onderhouden.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

logo mkdesign it

Wij bieden professionele diensten aan bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Gespecialiseerd in Web Design / Development, hebben wij veel bedrijven met hun online visitekaartje en sociale media campagnes geholpen om deze tot een succes te maken.

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact info

Willem Barentszweg 106, 6413JT Heerlen

06-30354806

Maandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag / Zondag: Gesloten